Vokalkompaniet

Vokalkompaniet

Vokalkompaniet: POPrommets korflaggskip! Dette tilbudet er for særlig dedikerte sangere som får plass etter audition. Det avholdes audition hvert semester og de 16-18 beste sangerne blir en del av vokalkompaniet. Vokalkompaniet synger for det meste norske popsanger som er spesielt arrangert til POPrommet av dirigent og musikalske leder: Marius Solevågseide. 

Vokalkomapniet er et tilbud for sangere over 13 år (8.klasse) som viser særlig musikalsk talent og dedikasjon. Koret startet høsten 2014 og vi synger utfordrende flerstemte arrangementer/komposisjoner innen ulike sjangre og jobber for at hver enkelt sanger skal utvikle sine sangtekniske ferdigheter, samt bli trygg på å synge sammen med andre. Vokalkomapniet er et tilbud for sangere over 13 år (8.klasse) som viser særlig musikalsk talent og dedikasjon. Koret startet høsten 2014 og vi synger utfordrende flerstemte arrangementer/komposisjoner innen ulike sjangre og jobber for at hver enkelt sanger skal utvikle sine sangtekniske ferdigheter, samt bli trygg på å synge sammen med andre. 
Vi øver hver torsdag og opptrer ved ulike anledninger. Vi har bla sunget ved regjeringens juleandakt to år, førpremieren på Hunger Games (Colosseum Kino) og vi gikk videre til fylkesmønstringen i UKM 2015. I 2016 sang vi på Frivillighetsprisen og hadde et innslag på TVNorge-programmet «Norske Helter» . Vi har koret for flere kjente artister, som Bob Hund, Alan Walker, Lars Vaular, Vinnie, Freddy Kalas osv, og er med på flere stuidoinnspillinger og videoer. Vi har opptrådt på både Mini Øya, By;Larm og VG-lista Topp 20. 
Musikalsk leder/arrangør: Marius SolevågseideØvinger: torsdager kl 18:00-20:00 i POPrommets lokaler, Enebakkveien 119, Ryen, Oslo.

  • Pris: 2.800,-
  • Uker pr. semester: 16
  • Kurslengde: 120 min pr uke