Oppstart uke 3! (semesterplan)

Velkommen til nytt semester på POPrommet! 

16. januar (uke 3) starter vårsemesteret opp, og vi gleder oss til å se dere alle sammen.
Nå skal det skal spilles, synges og skrives låter. Vi skal danse, lage teater og synge i kor. Vi skal produsere, øve og terpe. Det blir konserter, POPjam og sommerfestival. Alle aldre, alle sjangre og alle nivå.
Dere er ventet på - alle som én <3  
 
Et semester på Poprommet varer i 16 uker og følger skolens kalender. Dvs at det ikke er undervisning i vinterferie, påskeferie og andre fridager. Vi holder på til juni og avslutter semesteret med vår egen sommerfestival - GRENSELØST. Denne går av stabelen uke 22/23. 
Vi har også vår egen POPJam (åpen scene) to ganger i semesteret som alle elevene våre kan delta på. I tillegg til det ønsker vi denne våren å få i gang fredag- eller lørdagskino (kanskje litt sing-along :-)) og andre hyggelige, sosiale ting. Mer info om det kommer. 
 
Pedagogene våre er klare til å ta dere i mot og gleder seg til å jobbe med dere. I elevportalen finner dere kontaktinformasjon til deres pedagog. Er det noe spesielt du har lyst til å jobbe med, utvikle deg i eller bli bedre på - send dem en mail så de kan legge opp undervisningen etter dine ønsker. (dette gjelder individuelle elever) 
 
Vårens nyheter: Voksendans (endelig!) og Årets låtskriver 
 
Vi skal gjøre det vi kan for at Poprommet er et sted dere gleder dere til å komme til. Det skal være raust, varmt og vennlig. 
Vi gleder oss til å lage en god vinter og vår sammen med dere. 
 
Med kjærlighet, 
Venke